Wat leveren mobiele providers?

Mobiele providers leveren alles wat jij wilt op je telefoon. Wil je onbeperkt met je vrienden bellen? Dan kun je kiezen voor een onbeperkt aantal belminuten. Wil je series kunnen kijken in de trein? Kies dan voor een groot internetpakket. Naast internet en bellen leveren mobiele providers ook verschillende bundels om veel te kunnen sms’en.

Afstemmen op je telefoongebruik

Natuurlijk kies je een mobiele provider die jouw wensen het best benadert. De meest passende mobiele provider is echter niet altijd het goedkoopst, en het goedkoopste sluit niet altijd aan bij jouw wensen. Het meest verstandig is om je telefoongebruik het dichtste te benaderen. Zo voorkom je dat je een te groot abonnement afsluit waardoor je teveel betaalt, en voorkom je ook dat je een te klein abonnement afsluit. Ook in dat geval betaal je waarschijnlijk snel te veel, omdat mobiele providers je laten betalen voor de minuten en MB’s die je over je abonnement heen bent gegaan.

Geen smartphone?

Ook als je geen smartphone hebt kun je terecht bij mobiele providers. Je provider zorgt er dan voor dat je kunt bellen en sms’en. Een groot voordeel van deze abonnementen, en vaak ook de bijbehorende telefoons, is dat ze relatief erg goedkoop zijn. Daarnaast zijn de toestellen veelal minder kwetsbaar dan een smartphone met touchscreen.

Prepaid

Hoewel het niet veel wordt gebruikt, bieden mobiele providers ook prepaid-deals aan. In dat geval betaal je van tevoren, zoals de naam al zegt, voor de belminuten, MB’s en sms’jes die je nog gaat versturen, maar geen vast bedrag per maand. Vervolgens hangt de keuze van je mobiele provider dan af van de tarieven voor losse belminuten, MB’s en sms’jes. Het opladen van het bedrag op je telefoon wordt beltegoed genoemd, maar met beltegoed kun je ook sms’en en internetten.

Het juiste hoesje voor jouw iPhone

Je iPhone is natuurlijk een kostbaar bezit en bewaak je alsof het je kind is. Een scherm vol barsten wil je uiteraard voorkomen. Een hoesje om je telefoon is daarbij essentieel, want net zoals je kind een keer gaat vallen, gaat je telefoon dat ook doen. Verschillende soorten hoesjes zijn er tegenwoordig in overvloed. In dit artikel vind je alle soorten nog eens terug.

Bumper

Een bumper doe je om de rand van je telefoon zodat de voor- en achterkant beschermd is. Met een bumper kun je in tegenstelling tot andere hoesjes nog wel het design van je telefoon blijven zien. Door de rand is je telefoon veilig voor het vallen op een vlakke ondergrond. Een bumper geeft echter minder bescherming dan andere soorten hoesjes.

Bookcase

Een bookcase is een hoesje waar de voor- en achterkant van je telefoon volledig beschermd is. Zoals de naam al verklapt is dit een hoesje dat als boekje vormgegeven is. Verder is het ook nog hartstikke functioneel, omdat er vaak plaats is voor pasjes. Een ideale manier om belangrijke passen zoals je bankpas of identiteitsbewijs altijd bij je te hebben.

Backcover

De meest gebruikte hoesjes zijn toch wel de backcovers. Een backcover beschermt de achter- en zijkant van je telefoon. Je kunt hier vaak kiezen tussen kunststof en siliconen hoesjes. Een siliconen hoesje is zachter en verbetert de grip, zodat hij makkelijk om je telefoon aan te brengen is en minder snel uit je hand glipt. Een backcover van kunststof beschermt je telefoon beter tegen vallen, maar laat wel sneller krassen zien op het hoesje.

Waterdicht

Naast dat een hoesje je telefoon kan beschermen tegen schade door vallen, kan een hoesje ook een andere functie toevoegen aan je telefoon: de waterdichte functie. Er zijn verschillende categorieën en prijsklassen voor waterdichte hoesjes, maar ook voor de kleinere budgetten zijn er al waterdichte hoesjes te vinden.
Kijk voor een groot aanbod van iPhone hoesjes zeker eens bij Fooncase!