iPhone 8 plus abonnement

2016 was het jaar van de introductie van een relatief nieuw model smartphone. Met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus introduceerde Apple een toestel die waterdicht is, die geen homebutton meer heeft en die over een dubbele lens beschikt. Hiermee speelt Apple in op de trend dat consumenten steeds minder vaak kiezen voor een nieuw toestel aan het eind van hun abonnementsperiode. Veel vaker besluiten consumenten tijdelijk een sim only abonnement af te sluiten, die gecombineerd wordt met het huidige toestel van een consument. Deze trend is te verklaren door het feit dat consumenten steeds minder snel bereid zijn om vijf- tot zeshonderd euro neer te tellen voor een nieuwe mobiele telefoon, terwijl de verbeteringen steeds minder groot worden.

Op basis van de toestellen uit het verleden lijkt het logisch dat Apple in 2017 met de iPhone 7s Plus of de iPhone 8 Plus komt. Mocht de iPhone 7s Plus eerst geïntroduceerd worden, dan lijkt het niet onlogisch dat Apple de introductie van een iPhone 8 Plus abonnement uitstelt tot 2018. Over deze nieuwe toestellen van Apple zijn in de afgelopen maanden al een aantal belangrijke geruchten verschenen. In dit artikel lees je meer over de geruchten over het nieuwe iPhone 8 Plus abonnement en de mogelijkheden die je hebt bij het afsluiten van een iPhone 8 Plus abonnement.

Geruchten over de nieuwe iPhone 8 Plus

Veel van de geruchten over de nieuwe iPhone 8 Plus komen uit de hoek van Mark Moskowitz, een bekende analist. In het verleden deed Moskovitz al eerder uitspraken over de nieuwste iPhones die in dat jaar op de markt zouden worden gebracht. Niet altijd had hij het bij het rechte eind, al klopte een deel van zijn voorspellingen vaak wel. Moskovitz, werkzaam als analist van Barclays, liet in een artikel van MacRumors optekenen dat hij verwacht dat het iPhone 8 Plus abonnement het eerste abonnement is wat Apple zal introduceren. De iPhone 7s Plus zou hierdoor worden overgeslagen. Als dit inderdaad zou kloppen, dan zou 2017 al het jaar worden waarin het iPhone 8 Plus abonnement op de markt wordt geïntroduceerd.

Onlogisch zijn de uitspraken van Moskowitz niet. Zeker als je bedenkt dat consumenten grote verbeteringen willen zien, voordat zij een nieuw toestel aanschaffen. In de S-serie van Apple zaten vaak zeer beperkte verbeteringen ten opzichte van het toestel wat een jaar eerder op de markt was gebracht. Consumenten met een iPhone 6s Plus zouden hierdoor bij het verlengen van hun abonnement voor een iPhone 8 Plus abonnement kunnen kiezen.

Verbeteringen in het uiterlijk van de iPhone 8 Plus

Naast het feit dat Moskowitz het gerucht verspreidde dat de iPhone 7s Plus niet geproduceerd zal worden, kwam ook analist Ming-Chi Kuo met een aantal geruchten over het nieuwe paradepaardje van Apple. Deze analist gaf aan dat de nieuwste mobiele telefoon van Apple een nieuw uiterlijk krijgt. Hierbij zou het toestel over dunnere schermranden en een comfortabelere grip beschikken. Net als bij de iPhone 7, zou ook de iPhone 8 Plus waterdicht zijn en niet langer over een fysieke homebutton beschikken. Opmerkelijk is het gerucht dat de nieuwste iPhone draadloos op te laden is. Dit zal door een grote groep liefhebbers van smartphones met open armen worden ontvangen.

Veel van deze geruchten zijn tot nu toe door een of twee mensen verspreid, maar worden nog niet breed ondersteund. Een gerucht die wel breed ondersteund wordt is de introductie van een OLED-display in de nieuwste iPhone. Deze OLED-displays zouden door het Zuid-Koreaanse Samsung geproduceerd gaan worden en vanaf 2017 worden geleverd aan Apple. In totaal zou het om zo’n honderd miljoen OLED-schermen gaan die voor Apple geproduceerd worden door Samsung. Opvallend aan dit gerucht is dat de OLED-displays vooralsnog alleen voor de iPhone 8 Plus met abonnement geproduceerd lijken te worden en niet voor het standaardmodel van de iPhone 8. Geruchten zeggen dat het bij de productie van OLED-displays door Samsung alleen om 5,5-inch displays gaan, en niet om de 4,7-inch displays voor het standaardformaat van de nieuwste iPhone.

Een iPhone 7 Plus of iPhone 8 Plus abonnement afsluiten?

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone uit de Plus-reeks? Je kunt nu kiezen voor een iPhone 7 Plus abonnement, maar je kunt ook wachten tot de introductie van het iPhone 8 Plus abonnement. Mocht het iPhone 8 Plus abonnement niet in 2017 geïntroduceerd worden, dan kun je logischerwijs kiezen voor een iPhone 7s Plus abonnement. Op dit moment zijn er nog weinig geruchten over het iPhone 8 Plus abonnement bekend, die voor bijna zeker kunnen worden aangenomen. Enkel het gerucht over de OLED-displays op de nieuwste toestellen uit de Plus-reeks van Apple lijkt steeds zekerder te worden.

Wanneer je huidige toestel nog goed functioneert kan het dus verstandig zijn om de geruchten over het iPhone 8 Plus abonnement nog even aan te kijken. In de komende maanden zullen er steeds meer geruchten over het toestel naar buiten komen. Het ligt in de lijn der verwachting dat de nieuwe iPhone 8 Plus bijvoorbeeld zal worden uitgevoerd met een betere en snellere processor, wellicht over een betere camera of cameralens beschikt, enzovoorts. Het is van dergelijke aspecten afhankelijk of het de moeite waard is om te kiezen voor het nieuwste iPhone 8 Plus abonnement.

Een bijkomend voordeel aan het wachten tot de introductie van het iPhone 8 Plus abonnement is dat de het abonnement voor de iPhone 7 Plus in dit geval in prijs verlaagd zal worden. Veel consumenten zullen voor het nieuwste toestel van Apple kiezen, waardoor de vraag naar de iPhone 7 Plus zal dalen. Dit is merkbaar in de prijs die voor het iPhone 7 Plus abonnement wordt gerekend na de introductie van het iPhone 8 Plus abonnement.

VERSCHILLENDE IPHONE 8 PLUS AANBIEDINGEN

Net zoals bij de introductie van de abonnementen voor andere mobiele telefoons van Apple, zal ook het iPhone 8 Plus abonnement in verschillende vormen worden aangeboden. Het ene abonnement zal meer belminuten bevatten, terwijl het andere abonnement zich juist richt op de consumenten die veel mobiele data in hun abonnement willen hebben. Het is van verschillende aspecten afhankelijk welk iPhone 8 Plus abonnement het beste bij je verbruik aansluit. Bel je bijvoorbeeld liever dan dat je een bericht via Whatsapp of Facebook Messenger stuurt? Gebruiken je vrienden en familie ook applicaties als Whatsapp en Facebook Messenger, of hebben veel mensen geen smartphone? Enzovoorts.

Tegenwoordig is het bijvoorbeeld met veel applicaties mogelijk om te bellen naar andere gebruikers van de applicatie via een internetverbinding. Als veel van je vrienden, familieleden en collega’s gebruik maken van deze applicaties kan het heel interessant zijn om voor veel mobiele data en weinig belminuten te kiezen. Andersom zijn veel belminuten interessant als het merendeel van je contacten geen smartphone heeft. Zo kun je ze altijd bereiken zonder buiten je bundel te gaan!

iPhone 8 Plus abonnementen vergelijken

Op onze website vind je een handig overzicht met de beste aanbiedingen voor een iPhone 8 Plus abonnement. Door deze abonnementen met elkaar te vergelijken vind je altijd een abonnement die aansluit bij je verbruik. Naast het vergelijken van de beste aanbiedingen voor de abonnementen bij de nieuwste iPhone, kun je andere websites gebruiken om deze aanbiedingen te vergelijken met een iPhone 7 Plus abonnement of een iPhone 6s Plus abonnement. Houd er rekening mee dat de maandlasten van de iPhone 8 Plus abonnementen na verloop van tijd zullen dalen. Het kan dus aantrekkelijk zijn om nog even te wachten met de aanschaf van het nieuwste toestel van Apple.

Een losse iPhone 8 Plus kopen

Naast de mogelijkheid om een iPhone 8 Plus met abonnement aan te schaffen, kun je er ook voor kiezen om de iPhone 8 Plus los te kopen na de introductie van het toestel. Het toestel zal eerst in een aantal andere Europese landen dan Nederland worden aangeboden. Voor het los aanschaffen van de iPhone 8 Plus kun je vaak dus beter naar het buitenland uitwijken als je deze meteen wilt kopen. Ook in Amerika worden de nieuwste toestellen van Apple sneller los aangeboden dan in Nederland. Je kunt het toestel daarom in het buitenland bestellen, voordat deze in Nederland op de markt wordt aangeboden. Tot nu toe is het bij de introductie van de meest recente toestellen zo verlopen. Het ligt dus in de lijn der verwachting dat dit ook bij de nieuwste reeks van de iPhone zo zal zijn.

Een losse iPhone 8 Plus kopen kost vaak al snel zes- tot zevenhonderd euro voor het minste uitgebreide model. Hierbij komen nog de kosten voor het gebruik van belminuten, sms’jes en mobiele data. Dit losse toestel kun je combineren met een sim only abonnement, die door veel Nederlandse providers aangeboden wordt. Het voordeel aan een sim only abonnement is dat je de maandbundel geheel naar eigen inzicht samen kunt stellen. Je bepaalt dus zelf hoeveel belminuten, sms’jes en mobiele data je maandelijks wilt kunnen verbruiken. De maandlasten van een sim only bundel liggen lager dan de maandlasten van een iPhone 8 Plus abonnement, doordat de kosten voor de iPhone 8 Plus in het tweede geval in de maandlasten verwerkt zitten.