iPhone 8 kopen

In 2016 introduceerde Apple de nieuwe iPhone 7, die ten opzichte van de iPhone 6s een aantal grote veranderingen doorgemaakt heeft. Denk aan het feit dat de iPhone 7 waterdicht is, de homebutton die in het toestel zelf verwerkt zit, de dubbele cameralens, enzovoorts. 2017 lijkt het jaar te zullen worden waarin de iPhone 7s of de iPhone 8 geïntroduceerd wordt op de smartphonemarkt. Hoewel Apple er tot dusver steeds voor heeft gekozen om na de introductie van een nieuwe productlijn altijd met een S-reeks te introduceren, lijkt daar in 2017 mogelijk een einde aan te komen. Volgens analist Mark Moskowitz, die werkt voor Barclays, zal Apple in 2017 de iPhone 8 aanbieden in plaats van de iPhone 7s.

Het zou geen onlogische keuze van Apple zijn om de iPhone 7s over te slaan. Consumenten zijn steeds minder vaak bereid om vijf- tot zeshonderd euro te betalen voor een toestel waar nauwelijks verbeteringen in te zien zijn. Vaak bevatte de S-reeks van Apple slechts een aantal kleine verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Deze reeks is voor consumenten dus minder aantrekkelijk, dan wachten tot een jaar later een toestel met meer verbeteringen geïntroduceerd wordt.

De iPhone 8: welke verbeteringen mag ik verwachten?

Hoewel het nog helemaal niet zeker is dat de iPhone 7s inderdaad zal worden overgeslagen, is de geruchtenmachine voor het nieuwste toestel van Apple al aardig op gang aan het komen. De iPhone 8 kopen kan interessant zijn als je een scherm wil hebben met diepe kleuren en een helder beeld. Volgens de laatste en meest hardnekkige geruchten zou de iPhone 8 worden uitgevoerd met een OLED-display. Volgens verschillende nieuwsberichten is Samsung onlangs begonnen met de productie van honderd miljoen OLED-displays, die begin 2017 aan Apple moeten worden opgeleverd. Opvallend is wel dat deze OLED-displays alleen in een 5,5-inch variant ontwikkeld zouden worden. Dit zou betekenen dat je alleen een OLED-display hebt als je een iPhone 8 Plus koopt.

Naast de mogelijke verbetering van het scherm van de nieuwste iPhone, zijn er verschillende andere kleinere geruchten. Zo zou de nieuwste iPhone 8 voorzien zijn van dunnere schermranden, zou deze fijner in de hand liggen en heeft deze net als zijn voorganger geen fysieke homebutton meer. Een gerucht die bij veel smartphoneliefhebbers in de smaak zal vallen is het feit dat de iPhone 8 mogelijk draadloos oplaadbaar is. In de komende maanden zal steeds meer duidelijk worden wat een iPhone 8 kopen voor verbeteringen met zich meebrengt.

iPhone 8 kopen met mobiel abonnement

Het merendeel van de consumenten zal een iPhone 8 kopen met mobiel abonnement. Bij de afgelopen versies van de iPhone werd het nieuwste model iPhone eerst in Amerika en een aantal andere Europese landen dan Nederland op de markt gebracht. Nederlandse liefhebbers van de iPhone zullen dus net iets langer moeten wachten tot zij de iPhone 8 kunnen kopen met een mobiel abonnement. Het voordeel aan een iPhone 8 kopen met mobiel abonnement is dat je maandelijks een deel van de kosten voor de iPhone 8 aflost in je abonnementsprijs. Zo hoef je vooraf geen grote investering te doen om in het bezit te komen van het nieuwste toestel van Apple.

In sommige gevallen betekent een iPhone 8 kopen met mobiel abonnement wel dat je een klein bedrag vooraf moet betalen, omdat de maandlasten anders aanzienlijk hoger zouden worden. Je kunt ervoor kiezen om je oude telefoon in te ruilen om hiermee de investering in de nieuwe iPhone gedeeltelijk te kunnen bekostigen.

Op onze website vind je een handig overzicht van de beste aanbiedingen om de iPhone 8 te kopen met een mobiel abonnement bij Nederlandse providers. Het is sterk aan te raden om de verschillende mobiele abonnementen met elkaar te vergelijken, zodat je het abonnement vindt wat het beste aansluit bij je verbruik. Kies bijvoorbeeld voor een abonnement met veel mobiele data, of ga juist voor een bundel met een groot aantal belminuten.

Een losse iPhone 8 kopen

Naast de mogelijkheid om een iPhone 8 te kopen met een mobiel abonnement, kun je er ook voor kiezen om een losse iPhone 8 te kopen. Een losse iPhone 8 kopen brengt vaak een grote investering met zich mee. Een los toestel kost al snel vijf- tot zeshonderd euro, waarbij je het goedkoopste model kiest. Een losse iPhone 8 kopen betekent echter wel dat je maandlasten veel lager zullen zijn! Je kunt het losse toestel combineren met een sim only bundel, waardoor je maandelijks alleen betaalt voor het verbruik van mobiele data, belminuten en sms’jes.